Vespres de l'ACAM: 6 de juliol, 19h

Els Vespres de l'ACAM: Converses meteorològiques, és una iniciativa que va néixer el 2021, amb l'objectiu de fomentar trobades virtuals entre socis de l'ACAM i simpatitzants de l'entitat interessats en la meteorologia. En cada sessió, comptem amb un expert que ens introdueix un tema sobre el qual fa recerca i, tot seguit, obrim micròfons per conversar, no només amb el convidat sinó també entre els assistents.

Cartell dels Vespres de l'ACAM

Les sessions es programen poc després de l'entrada a l'estació astronòmica. Per aquest motiu, el 6 de juliol celebrarem una nova sessió que comptarà amb la presència d'en Gerardo Benito, del Museo Nacional de Ciencias Naturales (CSIC, Madrid). Amb ell parlarem sobre "Inundacions extremes en petites conques de la Mediterrània: resposta de llarg termini a la variabilitat climàtica i al canvi climàtic".

Per a participar-hi no cal inscripció prèvia. Només cal accedir directament a l'adreça habilitada per aquestes sessions el dia i hora de la xerrada:

Cal esmentar que el servidor que allotja “Els Vespres de l’ACAM: Converses meteorològiques” està alimentat amb energia 100% renovable. D’aquesta manera, la iniciativa s’inscriu en el compromís de l’entitat amb els Objectius per al Desenvolupament Sostenible que marca l’Agenda 2030 de les Nacions Unides.

Fotografia d'Àngel Galán Mont.