Jornades de meteorologia

Jornades de meteorologia Eduard Fontserè

Programa de les XXIX JEF acam - 6 novembre 2023

Com cada any senar, les Jornades d’enguany són de temàtica diversa. Des de les darreres jornades de temàtica general, l’any 2021, hem sigut testimonis de nombrosos fenòmens meteorològics, alguns d’ells molt extrems. És per això que aquestes jornades es basen en tota aquesta gran diversitat meteorològica que hem viscut els darrers dos anys.

A més a més, a Catalunya estem vivint una excepcional sequera, raó per la qual hem cregut convenient dedicar un bloc a parlar d’aquesta situació des de diferents aproximacions: meteorològica, climàtica i de gestió.

Crida de pòsters per a les XXIX Jornades Eduard Fontserè acam - 3 octubre 2023

Els assistents inscrits a les Jornades Eduard Fontserè (JEF) podran fer presentacions en format pòster. Qui vulgui presentar-ne ha d’enviar un resum a l’adreça: posters.jef@acam.cat fins el dia 10 de novembre de 2023 (inclòs). L'acceptació li serà notificada a partir del 12 de novembre. El pòster es presentarà el dissabte 25 de novembre de 2023, en el marc de les JEF.

Crònica de les XXVIII JEF acam - 29 novembre 2022

Dissabte, 26 de novembre, tingué lloc a la seu de l'Institut d'Estudis Catalans, a Barcelona, la XXVIII edició de les Jornades de Meteorologia Eduard Fontserè. Com cada any parell, les jornades van ser monotemàtiques i, en aquesta ocasió, es van dedicar a la "Comunicació meteorològica i climatològica en l'era digital".

Directe XXVIII Jornades Eduard Fontserè rafel - 24 novembre 2022

Des d'aquí podeu recuperar les XXVIII Jornades de Meteorologia Eduard Fontserè.

 

Fulletó de les XXVIII JEF acam - 14 novembre 2022

Ja podeu consultar el fulletó de les XXVIII Jornades de Meteorologia Eduard Fontserè.